Rotterdam,
09
maart
2016
|
07:30
Europe/Amsterdam

Vastned maakt agenda AvA bekend

Vastned, de Europese vastgoedonderneming met focus op venues for premium shopping, publiceert de oproeping en agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders over verslagjaar 2015 inclusief het jaarverslag.

De agendapunten van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 20 april 2016 betreffen naast diverse verplichte agendapunten onder andere het voorstel tot herbenoeming van Marieke Bax als lid van de Raad van Commissarissen. Daarnaast stelt Vastned voor om Ernst & Young Accountants LLP als externe accountant van de vennootschap te benoemen voor een periode van vier jaar.

Zoals aangekondigd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2015 zal Wouter Kolff tijdens deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders regulier aftreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Marc van Gelder zal hem opvolgen als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

De volledige agenda inclusief toelichting is beschikbaar op www.vastned.com onder InvestorRelations/Aandeelhoudersvergaderingen. Het jaarverslag 2015 is eveneens op de website te vinden onder InvestorRelations/Jaarverslagen.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Vastned vindt plaats op 20 april 2016 om 13.00 uur in het Rosarium in het Amstelpark 1, te Amsterdam. Aanmelding van stemgerechtigde aandeelhouders is mogelijk tot uiterlijk donderdag 14 april 2016 om 17.00 uur.

Over Vastned

Vastned is een Europese beursgenoteerde (Euronext Amsterdam) winkelvastgoedonderneming met focus op 'venues for premium shopping'. Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa en Istanbul, met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden (“high streets”). Huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende internationale en nationale retailmerken. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van € 1,6 miljard.