Rotterdam,
01
november
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vastned benoemt Annelou De Groot tot landenmanager Nederland

Verdere versterking van de kwaliteit van de organisatie

Vastned, het beursgenoteerde Europese winkelvastgoedfonds met focus op venues for premium shopping, heeft drs. Annelou de Groot MRICS benoemd tot landenmanager Nederland.

Annelou de Groot begint 1 januari 2014 bij Vastned als landenmanager Nederland. In die rol is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille, waaronder de operationele gang van zaken, acquisities en desinvesteringen. In dat kader stuurt zij het Nederlandse assetmanagementteam aan. Tevens is zij onderdeel van het internationale accountmanagementteam. Zij zal rapporteren aan Taco de Groot, CEO van Vastned.

De afgelopen zevenenhalf jaar was Annelou directeur bij Dynamis Vastgoedconsultants & Makelaars in Utrecht. Daarvoor was zij werkzaam als projectmanager bij het Nederlands Vastgoed Instituut en Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid in Eindhoven. Tijdens haar loopbaan heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan op een groot aantal terreinen, waaronder op commercieel, communicatief, financieel en juridisch gebied. Voorts is zij bestuurslid van Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) Nederland en gastdocent Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Annelou is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit en heeft de opleiding Real Estate Valuation aan de Amsterdam School of Real Estate succesvol afgerond.

Verder heeft Vastned haar organisatie versterkt met Nathanaël van Twillert als real estate business analyst. Nathanaël heeft Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze Hogeschool te Groningen gestudeerd en zijn MSc in Real Estate behaald aan de Henley Business School in het Verenigd Koningrijk.

 

 
Taco de Groot, CEO Vastned
Wij zijn zeer verheugd met de komst van Annelou als landenmanager voor onze grootste markt. Haar mentaliteit om de handen uit de mouwen te willen steken, haar no-nonsens houding en teambuildingcapaciteiten passen goed in de cultuur van Vastned en de eigenschappen die wij hoog in het vaandel hebben staan. Ook met de komst van Nathanaël ben ik erg blij.
Taco de Groot, CEO Vastned

Vastned is een beursgenoteerd Europees winkelvastgoedfonds met focus op 'venues for premium shopping'. Vastned belegt in geselecteerde geografische markten in Europa en Turkije, met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden (“high streets”). Vastned bezit daarnaast aantrekkelijke winkelcentra en retail warehouses. Huurders van Vastned zijn sterke, toonaangevende internationale  en nationale retailmerken. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van ongeveer € 1,8 miljard.