Amsterdam,
21
mei
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Persbericht strategie update

Amsterdam, 21 mei 2020 – Vastned, de beursgenoteerde Europese winkelvastgoedonderneming met focus op ‘venues for premium shopping’, kondigt een update aan van de huidige strategie. De update zal in februari 2021 tijdens de publicatie van de jaarresultaten van 2020 bekendgemaakt worden. 

 

De huidige strategie van Vastned is begin 2017 gestart, waarbij binnen de high street strategie nadrukkelijker de focus is komen te liggen op groei van high street assets in Amsterdam, Antwerpen, Parijs en Madrid. Normaliter zou een update van deze strategie volgend jaar plaatsvinden. Vastned heeft al enige tijd aangegeven dat het retaillandschap verandert en de uitbraak en verspreiding van COVID-19 heeft deze ontwikkeling versneld. De Directie en de Raad van Commissarissen van Vastned achten het in het belang van de vennootschap om niet te wachten met een update van de strategie en het proces daartoe naar voren te halen. Bij de publicatie van de jaarresultaten over 2020 in februari 2021 zal deze update bekendgemaakt worden.

 

Over Vastned

Vastned is een beursgenoteerde Europese winkelvastgoedonderneming (Euronext Amsterdam: VASTN) met focus op “venues for premium shopping”. Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden. Huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende internationale en nationale retailmerken. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van ongeveer € 1,6 miljard per eind december 2019.